FITSMILE non-profit gazdasági társaság – közösen az egészséges életmód felé.

Felhasználási szabályzat

Felhasználási szabályzat

A web működtetője nem vállal semmilyen felelősséget a hibás tartalomért, amely a szerveren van elmentve. Minden felhasználó saját felelősségre használja az  oldalt.

 

1 Információk

1.1 Honlap működtetője: FIT SMILE (tovább csak mint "üzemeltető"), Beírva : 45365/N szám alatt, Nyitra, Szlovákia.

Adatok:

1.2 Honlapunk használatakor a felhasználó elfogadja a felsorolt feltételeket. Ezeket időről időre változtathatunk. Felhasználási feltételeink ismeretét természetesnek vesszük. 

2 Reklamáció, felelősség

2.1 Fogyás, izom felvétele, kondícióteljesítmény növelése minden embernél egy individuális folyamat. Fontos tudni, hogy céljaink elérését (fogyás, izom, kondíció) sok tényező befolyásolja. Ezért nem lehet mindenkinél ugyanazt az eredményt elérni. Ezért kérjük minden felhasználót, hogy tartsák szem előtt, hogy bármely tanács, információ és egyéb adat nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat sem. Az egészséggel kapcsolatos kérdéseket kérjük a felhasználókat, konzultálják orvosukkal. Sürgős esetekben azonnali kapcsolat szükséges sűrgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel. 

2.2 Felhívjük minden felhasználó figyelmét, hogy az információk honlapunkon felnőtteknek szólnak, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek. Semmilyen honlapon található információért nem vállalunk felelőséget.

2.3 Bármilyen panasza, gondja volna a honlapon feltüntetett információkkal kapcsolatban, kérem írjon nekünk: info@fitsmile.sk.

2.4 Felhasználó feleleőssége az is, hogy megfelelően értelmezze tanácsainkat, információinkat, melyeket a honlapunkon bocsátunk rendelkezésre. Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ehhez vegye igénybe orvos vagy más felkészült egészségügyi képzettséggel rendelkező személy segítségét is.

2.5 Honlapunk információi, adatai származhatnak különböző forrásokból, ezért ezekért az internetes oldalainkon megjelenő információknak a felhasznállásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalunk.

2.6 Oldalaink Szlovákián működnek. Karbantartását is itt végzik. Mivel a honlapunkat más országokból is meglátogathatják, ezért alapvetőnek tekintjük, hogy a felhasználó kifejezi a Szlovákián érvényes előírásokat. Nem vállalunk felelősséget azokért az esetekért, amikor valaki olyan helyről éri el oldalainkat, ahol és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.

2.7 Minden felhasználót (akár regisztrált vagy sem) úgy tekintünk, hogy a leírtakat tudomásul vette.

2.8 Honlapunk minden olyan magatartást, ami sérti a jogszabályokat vagy nem az oldalhoz illő, törli, illetve súlyos jogszabálysértés, magatartás esetén adatait jogosult a hatóság részére átadni (regisztrált felhasználó esetén).